Informații de interes public

In jos

Informații de interes public

Mesaj Scris de COCKTAIL la data de Sam Aug 25, 2018 12:19 am

CE ESTE LSPD?

Los Santos Police Department este o instituție a statului înființată încă din anul 1889. Aceasta are ca scop păstrarea liniștii și ordinii în toată zona din San Andreas. Personalul nostru este bine pregătit să acționeze conform legii în tot cuprinsul său și fără nicio abatere. Departamentul nostru activează în mai multe domenii și are o multitudine de secții precum: rutieră, criminalistică și logistică.


Care sunt avantajele în cariera de polițist?


În primul rând, aveți un loc de muncă stabil! Pe lângă salariul săptămânal dumneavoastră obțineți bani atât din amenzile acordate cât și din arestări, evidența activității (raportul de facțiune) nu este una obositoare sau plictisitoare, având mereu ceva de făcut.Informații utile:
» Dacă ați trecut de probele eliminatorii, prevăzute în concursul de admitere pentru departamentul nostru veți primii funcția de Agent de Poliție (Rank 1).
» Înainte de a aplica în această facțiune asigurați-vă că dețineți licența de condus și licența de arme. Recomandat ar fi și licența de zbor.

» Ca polițist trebuie să vorbești frumos cu civilii/suspecții, este recomandat un limbaj formal și un comportament cât mai matur, abaterea de la această regulă duce la sancțiuni!

» În afara serviciului (când nu aveți /duty), aveți dreptul să munciți la toate joburile legale, cele ilegale sunt strict interzise pentru membrii noștri!

» La prima ședință de când sunteți intrat în facțiune prezența este obligatorie.

» Este recomandant să nu stresați personalul instituției cu acordarea invitației în facțiune sau a testelor de intrare, în cazul în care o faceți șansele de promovare sunt din start scăzute.

» În testul de verificare a cunoștințelor pot apărea întrebări capcană, iar atenția candidatului trebuie să fie la un nivel înalt. Dacă candidatul consideră o întrebare ca fiind una de tip capcană va menționa acest lucru, iar apoi va răspunde la aceasta.

De exemplu:
Evaluator: La ce oră se acordă /arrest infractorilor capturați?
Candidat: Această întrebare este una de tip capcană! Infractorii primesc arrest de îndată ce sunt capturați de forțele poliției, nu există un interval orar în legătură cu arestările!ALBUM ADMITERE 2018:avatar
COCKTAIL
Administrator
Administrator

Mesaje : 35
Data de înscriere : 22/08/2017
Localizare : Los Santos

Vezi profilul utilizatorului http://betacrowns.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum