In ce consta admiterea in LSPD

In jos

In ce consta admiterea in LSPD

Mesaj Scris de COCKTAIL la data de Dum Aug 26, 2018 12:01 am

Probele necesare pentru a fi invitat în acest departament:

-Prima probă pe care candidatul este obligat să o parcurgă este evaluarea psihologică. Această evaluare constă într-un test de personalitate pe care candidatul îl va susține alături de personalul poliției.
 Candidatul va răspunde la întrebările adresate de evaluator conform regulilor pe care evaluatorul le impune la inceputul testarii sau pe parcursul acesteia.
 La terminarea testarii psihologice, evaluatorul va analiza cu atentie raspunsurile date și va da un verdict APT sau INAPT.
 Daca ati trecut testarea psihologică, evaluatorul este obligat ca în 1-2 zile să vă acorde testarea de verificare a cunoștințelor.

-A doua probă pe care candidatul este obligat să o parcurgă pentru a deveni agent de poliție este proba de verificare a cunoștințelor.
 Candidatul va răspunde la întrebările adresate de evaluator din regulamentul facțiunii și va respecta regulile impuse de acesta la începutul testului.
 Candidatul nu are dreptul sa conteste decizia evaluatorului sau penalizările acordate de acesta!
 Nu se admit reevaluări a acestei probe în cazul în care ești considerat respins, decât după ce timpul de așteptare s-a terminat.
 Dacă candidatul este considerat respins acesta va astepta între 72-130 de ore (3-5 zile) pentru a da din nou testul de verificare a cunoștințelor de la început.
 Avizul psihologic este valabil și a 2-a/a 3-a oară în cazul în care candidatul pică proba scrisă și decide să fie testat din nou după ce a așteptat intervalul de timp stabilit mai sus.
 Dacă candidatul pică testul de verificare a cunoștințelor de 3 ori testarea psihologică este considerată ANULATĂ.
avatar
COCKTAIL
Administrator
Administrator

Mesaje : 35
Data de înscriere : 22/08/2017
Localizare : Los Santos

Vezi profilul utilizatorului http://betacrowns.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum