Regulament Server

In jos

Regulament Server

Mesaj Scris de _Zero_ la data de Sam Ian 05, 2019 8:05 pm

Limbajul

Limbajul vulgar, ofensator, rasist este interzis și o să fie sancționat.
Nu sunt permise injuriile, jignirile de orice fel (incluzând prescurtări, moduri subtile de a adresa cuvinte ofensatoare și nu numai).
Nu este permis să jigniți alți jucători folosind ****, ----, sau alte semne ca scuza ca nu ati scris cuvantul jignitor complet.
Regulamentul de limbaj se aplică la toți jucătorii, fie că sunt sau nu intr-o facțiune.
Jignirile, cuvintele ofensatoare se sancționează cu mute / mute & warn în funcție de circumstanțe și de gravitate.
Mute-ul o să fie acordat în funcție de abateri și va crește treptat.
Spam-ul se poate sanctiona cu mute 5-15 minute in functie de gravitate.

Limbajul vulgar la adresa server-ului sau a staff-ului sunt sancționate cu ban 1-7 zile în funcție de abateri. (indiferent daca e pe clan sau walkie talkie privat)
Glumele proaste sau acuzațiile nefondate la adresa staff-ului sunt de asemenea sancționate cu warn sau ban în funcție de caz.

Amenintările legate de viața reală, amenințările cu flood și acuzațiile nefondate (in funcție de situație) se sanctionează cu ban timp de 1 zi.
Limbajul vulgar pe panel se sancționează cu suspend în funcție de gravitate.
Jucătorii ce fac parte dintr-o facțiune și folosesc limbaj vulgar într-o reclamație pot fi sancționați și de către lider în cadrul facțiunii.

Limbajul vulgar pe chat-uri pe care le pot vedea toți jucătorii (live, ad, etc) sunt sancționate cu ban 1-7 zile, în funcție de gravitate.
Abuzul jucătorilor ce fac parte din facțiuni care permit accesarea unor chat-uri globale precum anunț guvernamental (/recrutez) sau news cu scopul de a face reclamă, a injura sau orice altă faptă de aceași natură o sa fie sancționați cu ban 7-14 zile la prima abatere și uninvite cu 150 FP.
Glumele proaste și batjocura pe live se poate sancționa cu warn la prima abatere și ban 1-7 zile la următoarele abateri dacă este cazul.

Sunt interzise ad-urile în batjocură, aiurea și cele ce conțin jigniri, cuvinte ofensatoare. Abaterea de la această regula este sancționată cu warn.
/ad-ul este folosit pentru a vinde/cumpăra bunuri, pentru a anunța un eveniment, pentru a recruta în clan, etc.

Limbajul vulgar pe chat-ul clanului (/c) nu este sancționat.
Limbajul vulgar pe chat-ul factiunii (/f, /r) este sancționat de către lider/sublider.

Limbajul vulgar pe chat-ul unei frecvente (/wt) private nu este sanctionat de administratori/lideri.Deathmatch și comportament non-rp:

Deathmatch-ul se definește prin atacarea unui jucător sau a vehiculului în care se află.
Deathmatch-ul ce implică arme o să fie sancționat cu jail și suspendarea licenței de arme pe perioadă limitată.
Deathmatch-ul cu pumnii, drive-by (DB), kamikaze, comportament-ul non-rp, etc, o să fie sancționat cu jail fără suspendare de licență.
Folosirea elicei elicopterelor cu scopul de a omorî alți playeri este de asemenea sancționată cu jail fără suspendare de licență.
Jucătorii ce sunt complici la deathmatch o să fie de asemenea sancționați cu jail fără suspendare de licență. (ex: jucătorii ce conduc un vehicul iar jucătorii ce se află pe locurile pasagerilor fac DM)

Este permis deathmatch, drive-by, kamikaze, comportament non rp, etc DOAR pe polițiștii on-duty.
Polițiștii în cauză vă pot acorda wanted.

Deconectarea din joc cu scopul de a evita contactul cu polițiștii este sancționată cu warn.Bug abuse:

Exploatarea unui bug pentru a te avantaja este strict interzisă și este sancționată în funcție de situație.
Exploatarea bug-urilor la vehiculele de tip bike, mountain bike, bmx (mega-jump) cu scopul de a evita contactul cu polițiștii este sancționată cu warn.
Exploatarea bug-urilor legate de texturi, ascunderea cu wanted într-un loc inaccesibil în mod normal este sancționată cu warn.
Este interzisă intrarea repetată într-un interior cu scopul de a scăpa de polițiști, acest lucru se sancționează cu warn.
Exploatarea bugurilor de tip C-bug / C-shot este sancționată cu ban 2 zile.Clanuri:

Încălcările legate de limbaj pe chat-ul clanului nu sunt sancționate de către administrație, dacă liderul clanului nu permite acest lucru poate lua atitudine.
Cererea de bunuri pentru rank-up sau invite în clan este sancționată cu warn la prima abatere și ban 3 zile la următoarele.Reclamă:

Jucătorii ce fac reclamă la servere de SA:MP o să fie sancționați cu ban 14 zile la prima abatere și ban permanent la a doua abatere.
Jucătorii cu level 1-3 o să primească ban permanent de la prima abatere.

Reclama la cheat-uri sau site-uri ce promovează cheat-uri este sancționată poate duce și la banarea permanentă a contului, depinde de situație.Cheat-uri și moduri interzise:

Orice mod ce îți oferă un avantaj evident față de alți playeri este interzis.
Pentru mafioti: Orice mod ce îți mărește zona de hit pe skin este interzis si se sanctioneaza cu ban 7 zile.(Ex: skinurile cu dimensiune mai mare decat cele originale).

Cheat-urile sunt complet interzise pe server și sunt sancționate cu ban.
Orice urma de cheats este sanctionata, nu agreem jucatorii ce au folosit/folosesc cheats.

Orice mod/cheat sau cheat ce modifica comportamentul unui vehicul (viteza, acceleratie, stabilitate, moduri de nos, flip, etc) se sancționează cu ban 30 de zile.
Orice mod/cheat ce îți modifică viteza de alergat, moduri ce îți permit să zbori, să sari mai mult sau să te teleportezi se sancționează cu ban 30 de zile.

Orice mod/cheat ce înregistrează și redă o rută exactă, fie pe jos sau într-un vehicul, folosit cu scopul de a practica jobs este interzis și se sancționează cu ban 30 zile.

Orice mod/cheat ce înregistrează și redă o rută exactă, fie pe jos sau într-un vehicul, este interzis și se sancționează cu ban 3 zile la prima abatere și ban 7 zile la a doua abatere, fiind considerat autoclicker.


Orice mod/cheat care îți permite să faci ore jucate când nu ești la PC este considerat autoclicker și este sancționat cu ban 3 zile la prima abatere și ban 7 zile la a doua abatere.
Regula se aplică si jucătorilor ce se folosesc de animații pentru a face ore jucate când nu sunt la PC.
Jucătorii de nivel 1 ce fac autoclicker o să fie banați permanent.

Orice mod care îți îți modifică poziția țintei, damage-ul sau traiectoria gloanțelor (aimbot, norecoil, damage hack, rapid fire, no-reload, etc) se sancționează cu ban 90 de zile.
Orice mod care îți permite să vezi jucătorii de la o distanță mai mare decât cea a serverului (wall-hack, bone esp, nametag hack), orice mod care îți permite să vezi prin texturi se sancționează cu ban 90 de zile.
Jucătorii detectați de sistemul anti-cheat pentru no recoil o să primească ban 120 de zile.
Jucătorii detectați de sistemul anti-cheat pentru cheats ce îți modifică traiectoria gloanțelor o să primească ban permanent indiferent de nivel. (silent-aimbot)Modurile ce produc animatii ce nu sunt posibile pe server prin comenzi sunt interzise si se sanctioneaza cu ban 1 zi.

Jucătorii de nivel 1-3 ce folosesc cheat-uri / moduri interzise o să fie sancționati cu ban permanent de la prima abatere.
Necooperarea cu administratorii, ascunderea de cheat-uri si moduri interzise (incluzând ștergerea și modificarea log-urilor sistemului de operare) este sancționată cu ban 7 zile.

Distribuirea/promovarea de cheats o să fie sancționată cu ban permanent în funcție de situație.
Jucătorii banați pe mai multe conturi pentru cheats o să primească ban permanent pe toate conturile deținute.


Conturi:

Nu ne ocupăm de recuperarea conturilor sparte.
Fiecare jucător este responsabil de contul său, administratorii nu se vor implica în aceste cazuri.
Majoritatea conturilor sparte sunt fie vândute sau împrumutate, serverul nu are probleme de securitate, datele de logare sunt imposibil de aflat de către oricine.


Înșelatoriile sunt sancționate cu ban 3 zile la prima abatere, 7 zile la a doua abatere și ban permanent la a treia.
În cazul unei înșelătorii, jucătorul inșelat poate reclama hoțul pe panel și își va primi bunurile înapoi.

Jucătorii de nivel 1-3 o să primească ban permanent de la prima abatere.

Orice mod de a manipula un jucător pentru a îi obține bunurile se poate considera înșelătorie și este sancționat cu ban 3 zile la prima abatere, 7 zile la a doua abatere și ban permanent la a treia.
Tentativele de înșelătorie sunt sancționate exact la fel ca furtul.

Vânzările/schimburile de conturi sunt sancționate cu ban permanent.
Încercarea de a cumpăra un cont duce la aceleași sancțiuni.
Afacerile cu bunuri ce nu țin de joc sunt sancționate cu ban 7 zile la prima abatere și ban permanent la următoarea.

Jucătorii ce se folosesc de mai multe conturi pentru înșelatorii o să primească ban permanent pe toate.

Jucătorii ce organizează evenimente și nu oferă premiul o să fie sancționați cu warn pentru eveniment fake.

* Pentru a reclama un jucator ce a facut un eveniment fake, sunt necesare dovezi cum ca ati participat la evenimentul respectiv. Lipsa dovezilor de participare va duce la inchiderea reclamatiei pe motiv de 'dovezi insuficiente'.

Jucatorii ce organizeaza evenimente de tip sms ce contin mesaje jignitoare sau cu scopul de a lua in deradere un alt jucator o sa fie sanctionati cu warn.

Jucătorii ce organizează evenimente ce includ sponsorizări (ex de ad: fac event stunt, pentru a participa transfer 100k / primul care imi da 100k castiga 200k) se sancționează cu warn.

Jucatorii ce organizează evenimente in care sunt necesare actiuni in afara jocului vor fi sanctionati cu warn. (ex: "Dau 5kk cui imi da like la video-ul de pe youtube / dau 2kk daca dai like pe facebook / intra pe link-ul asta si iti dau bani / s.a.m.d")

Jucătorii care cer datele team viewer unui jucător pentru a îi fura bunurile sunt sancționați cu ban 3 zile la prima abatere, 7 la a doua si ban permanent la a treia abatere pentru tentativa înșelătorie.

Jucătorii ce cer bani/bunuri pentru intrarea intr-o factiune sunt sancționați cu ban 7 zile pe motiv cerere bunuri pentru intrare in factiune si vor primi uninvite din factiune cu 100 FP pe acelasi motiv. De asemenea, jucatorii ce ofera bani pentru a intra in factiuni se incadreaza in aceeasi regula.
In cazul in care un membru staff se incadreaza in regula de mai sus, se poate acorda ban permanent de la prima abatere, in functie de situatie.

Distribuirea  testelor de intrare din cadrul factiunilor se va sanctiona cu uninvite daca faceti parte din factiunea respectiva si cu warn la prima abatere si ban 3 zile la urmatoarele, in caz ca nu faceti parte din acea factiune, se va sanctiona doar cu warn, respectiv ban de catre un membru din staff.

Alte reguli:

Jucătorii care dețin o casă sau un business si au o incativitate de 7 vor pierde proprietatea in cauza.
Business-urile și casele sunt destinate jucătorilor activi, fiind o parte importantă a economiei serverului.

Este interzisă punerea de nume indecente la house name / bussiness name / text vip pe masina / numar inmatriculare masina / pet, abaterea de la această regulă este sancționată cu warn.

Este interzisă postarea de informații personale a unui jucător fără acordul acestuia (jucătorul în cauza trebuie să reclame acest lucru), abaterea de la această regulă este sancționată cu ban 1-7 zile.

Parcarea vehiculelor personale in strada este interzisa si este sanctionata cu warn.

Este interzis sa provocati un jucator la a incalca regulamentul pentru a ii face ulterior o reclamatie. Reclamatiile create in acest fel nu vor fi luate in considerare.
avatar
_Zero_
Founder
Founder

Mesaje : 36
Data de înscriere : 02/10/2017
Varsta : 16
Localizare : Planeta Vaslui

Vezi profilul utilizatorului https://www.pornhub.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum